Hver udstilling kan have uendelige indholdsider(Content).

En indholdside kan være et helt rum, en montre, eller blot en enkelt genstand. Siden opbygges via tekster og forskellige medier.

Det første man ser efter et tryk på Content i hovedmenuen er oversigten over eksisterende indholdssider

Med  blob1478610515751.png kan der flyttes op og ned cases efter behov

Theme

Hvilket theme er brugt på den pågældende case

Case

Titlen på en case

MontreId

MontreId er primært en reference til det montre/stand/rum/genstand som denne case henvender sig til.

Det vises ikke i selve tablet udover ved installation

Status

En case kan være åben(grøn åben lås ikon) eller lukket(rød låst ikon)

Kun lukkede/låste cases optræder i installations listen i app. Ligeledes er det også kun lukkede/låste cases, der modtager opdateringer.

Derfor kan man frit arbejde på en case så længe den er åben. Først når den låses vil den være tilgængelig for app.

App skal genstartes for at modtage opdateringer

+Add content

Her tilføjes nye cases

Historik.
Hver gang en bruger åbner, lukker, opdaterer en showcase skrives det i historikken.
På den måde kan man se hvem der opdaterede sidst osv.

Rediger.
Åben siden og ændre, udvide eller slette indhold
Slet.
Slet hele content siden. En dialog vil spørge om man er sikker.

Basic content information

Lock showcase.

En åben showcase giver mulighed for at redigere og opdater showcase. Samtidig er den tilgængelig for tablets, hverken som installation, eller via opdateringer. Først når en showcase låses bliver den tilgængelig. Vel at mærke først når tablet genstartes.

Opdateringer og installation er KUN ved opstart af tablet

Theme

Hvilket Theme tilhører denne showcase. Farven der er oprettet for det pågældende Theme, vil bestemme farve på Theme titlen

Show

Ønskes Theme titlen vist ?

use alternative them text

Giver mulighed for at skrive en anden tekst i stedet for selve Them titlen

Title

Titlen for denne showcase

- Font size

Ønskes en anden størrelse en den generelle der er sat under Settings

Montre ID

Montre ID bruges som reference til genstanden/montre/rummet osv. Vises kun under installations-fasen og er blot til for at lette tilknytningen til de fysiske opsætning af tablets

Layout

Der er pt 3 forskellige layout typer at vælge imellem

Se mere under artiklen kiosk-layout-typer

Custom colors

Alle showcases bruger de standard farver og skriftstørrelser der er sat under Settings.

Ønsker man at ændre det for en enkelt Showcase, kan dette gøres med at slå Custom colors til.

Her kan man ændre farver uafhængigt af stadard opsætningen

Timeout type

For at undgå at tablets efterlades på en uhensigtsmæssig side, går de tilbage til hovedskærmen efter nogle minuttes inaktivitet

Der er 2 måder dette kan ske på

1. "Go to top of main page": Viser hovedskærmen

2. "Go to top, then dim down screen": Viser hovedskærmen, men toner den ned, så den ikke står og lyser op. Ovenpå står en valgfri besked. F.eks "tryk for at aktivere"

Object buttons

Object buttons bruges til at hoppe direkte til et object/sektion. de kan slås fra hvis ikke man ønsker denne mulighed

Intro section

Inden en showcase går igang med genstandene, eller hvis en showcase kun har 1 genstand/emne, kan intro sektionen sættes op.

Her vil man typisk lave et anslag til hvad man skal se og opleve. Se under Object sections for beskrivelse af de 4 knapper i top baren

Image

Indsæt et billede på siden

3D

Indikerer blot at dette er et billede hvor der skal bruges 3D briller. CMS gør intet specielt ved 3D billeder, og er udelukkende en indikator til publikum om at bruge 3D briller.

Title

Titlen på billedet

Zoomtext

Hvis bruger trykker på [ + ] på billedte og åbner billedet op i tilstand, kan der vises en anden tekst

Text

Selve indholdstesten til intro sektionen

Credits

Hvis teksten er lånt fra andre, kan (skal) krediteringen skrives her

Object sections

En objekt sektion kan laves på mange måder, da det består af índsatte elementer. Disse elementer er

Indsæt tekst Indsæt billede
Indsæt lyd(mp3)
Indsæt video(konverteres)

Text

Fungerer som beskrevet under Intro sections

Image

Fungerer som beskrevet under Intro sections

Audio

Når en lyd uploades kan der ligeledes tildeles ekstra info om lyden såsom Instrument, komponist, titel m.m.

Ønsker man at knytte et billede til lyden kan dette også uploades.

I det tilfælde hvor sektionen allerede har det pågældende billede, er det bedre at knytte dem sammen. Eller optræder billedet to gange efter hinanden.

Brug her knappen [Associate with image part]

Video

Skal have tilknyttet en Titel og Zoom text.

CMS tager sig at konverterer Video til et optimalt format for Tablets

Select language

Alt efter hvor mange sprog der er oprettet skal siderne oversættes til hvert sprog. CMS giver en side by side oversættelse. Den originale side kan ikke ændres mens der oversættes. På den måde kan man have translatører til at arbejde i systemet uden at frygte at det originale indhold ændres.