Language er blot en opdeling af sprog. Der skal oprettes mindst et sprog(Language), før Themes og Indhold(Content) kan skabes.

Opdelingen har til hensigt at indholdet kan oversættes til flere forskellige sprog som bruger kan vælge på tablet.

Language

Sprog vælges via Add language dropdown listen og optræder efterfølgende i listen under Language.

Language-code

- er blot en kode for sproget. Tablet bruger denne kode til at hente et sprog. CMS opretter automatisk denne kode

Translation file

Tablet har Dansk og Engelsk som standard sprog til selve interface og dialoger. Ønskes disse tekster ændret, eller ønskes der at supportere et nyt sprog, kan der uploades en ny translation fil.

Kontakt SpriteLab for at få tilsendt translation fil