I menupunktet Settings kan de grundlæggende dele af systemet opsættes.

Background color

Farven på baggrunden for selve indholdssiden

Show language buttons

Vælg om sprogvalgs menuen skal vises eller ej

Texts

Opsætning af skriftstørrelser for forskellige dele af kiosk siden. Det inkluderer:

• Themes
  • Title
  • Content text
  • Content credit
  • Zoom text
  • Image text

Themes

Content space

Denne er forældet og bruges ikke længere. Fjernes på et tidspunkt

Section space

Denne er forældet og bruges ikke længere. Fjernes på et tidspunkt

Image Gap Vertical

Mellemrummet mellem billeder/medier vertikalt, når der er flere billeder i en sektion

Misc

Timeout

Tiden der går før Kiosken vender tilbage til hovedskærmen.

Er kiosken i zoomet ind på et billede, eller er en video på pause, vender den først tilbage til normal., før den går tilbage til hovedskærmen

Dim screen text

Teksten der vises når skærmen går i dvale tilstand

Thumbsize (layout 3)

For layout 3, der bruger små thumbsnails, kan størrelse sættes her