Browsere gemmer filer lokalt på din computer for at kunne hente dem hurtigere næste gang du besøger det samme sted.

Men den kan ikke altid finde du af hvornår den bør hente en ny version af en fil.

Derfor kan man med fordel rydde disse filer. Der sker ikke andet end at browser så henter filerne igen.

På den måde genopfriskes siden til det sidste nye

Bemærk at du bør lukke den side ned du ønsker at genopfriske filer for

En genvej til at siden for at fjerne filerne er Control tast + Shift tast + Delete tast (se yderligere pkt 4)

Ellers kan det gøres på følgende måde:

1.  I Chrome klik på knappen med de 3 vandrette streger helt ude til højre. Klik på Indstillinger i menuen

2.  Derefter kommer Indstillinger skærmen frem. Klik på Vis avancerede indstllinger

3.  Klik på knappen Ryd browserdata...

4.  Sæt flueben i Cachelagrede billeder og filer og klik på  Ryd browserdata.

Filerne fjernes og du kan nu lukke Indstllinger fanen.